Schneider Electric: Logistic & Cost Optimization (Finnish)

 

10

Note: This project requires full proficiency in Finnish, so our project topic is in entirely in Finnish. 

Yhtiön tausta:

Schneider Electric on ranskalainen kansainvälinen yhtiö, joka on perustettu 1836. Schneider Electric toimii Suomessa nimellä Schneider Electric Finland Oy. Schneider Electric on energianhallinnan ja energiatehokkuuden asiantuntija. Turvallisia ja tehokkaita järjestelmiä energianhallintaan. Schneider Electric kehittää kytkettäviä tekniikoita ja ratkaisuja energian ja prosessien turvalliseen, luotettavaan, tehokkaaseen ja kestävään hallintaan. Yhtiö tuottaa innovaatioita ja erottuu muista investoimalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Kestävä kehitys kuuluu toiminnan painopisteisiin.

Projektin tausta:

Tarkoituksena on analysoida logistisen ketjumme rakennetta, raha- ja tietovirtoja sekä sitoutuneita henkilökustannuksiamme. Analyysi logistisista kustannuksistamme (mukaanlukien takuupalautukset, reklamaatiot tms.) ja siitä, kuinka hyvin syntyneet logistiset kustannukset laskutetaan eteenpäin asiakkaillemme (rahdit, pientoimituslisät, pikatoimituslisät/kulut jne.) suhteessa sovittuihin toimitusehtoihin. Tarkastellaan kaikki materiaalivirrat ja kartoitetaan tehostamismahdollisuudet (esim DIY tuotteet, Elko, tms).

Ajankohta: Kevät 2018 (neuvoteltavissa yrityksen ja opiskelijan välillä)

Edellytykset:

  • Sopivat opinnot (Tuotantotalous, logistiikka, rahoitus, jne.)
  • Sujuvat suomen ja englannin taidot
  • Analyyttisyys ja tuloshakuinen asenne
  • Maisteriopinnot katsotaan eduksi

Viimeinen hakupäivä: 15.2.2018

 APPLY NOW!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s